Loading..

Product was successfully added to your shopping cart.

5

Product was successfully added to your comparison list.

prev-next
Vorige

Wandlamp houten Beer

Vorige

Babygym grijs - geel

Baby crib - mintgroen met lichtgrijs vilt

€ 595,00
Het wiegje is geinspireerd op ouderwetse baby wiegjes. Het is een open en kindvriendelijk wiegje met een moderne vormgeving en met eerlijke materialen gemaakt.

Geen verzendkosten Nederland

Details

De prachtige handgemaakte stalen wieg is echt een designer stuk welke is geïnspireerd op een vintage wiegje. Het wiegje staat op een houten (FSC Berkenhout) onderstel van 70 cm hoog. Dit is hoger dan een gemiddeld wiegje en dit is zeer prettig voor je rug! Wat ook ideaal is: het houten onderstel kan gemakkelijk worden opgeklapt en opgeborgen.

Het frame is gemaakt van staal en gecoat met kindvriendelijke lak.

Het bedje wordt geleverd met matras (45 x 80cm) met afgeronde hoeken, een baby mobiel houder en een 100% wol vilten stootrand. Het wiegje kan gebruikt worden vanaf de geboorte tot een gemiddelde leeftijd van 8 maanden.

kleur: mintgroen met lichtgrijs vilt

Het wiegje is gemaakt met alle veiligheidsregels in acht genomen. De spijlen hebben een afstand van 6,5 cm, heeft een matras maat van 45 x 80 cm en een hoogte van 40 cm.
Het onderstel is gemaakt van hout. Het is makkelijk opklapbaar en heeft een hoogte van 70 cm. Dit is hoger dan standaard, om uw rug te besparen bij het te bed leggen van uw kindje.

The baby crib is inspired on vintage baby cribs. Metal used to be a common material for baby cribs. Nowadays it’s rarely used. The crib is baby friendly and mom friendly. It has a higher distance from the ground than normal cribs. To safe your back. The crib is designed regarding health regulations.
The crib is designed in the way that you can see the baby from all the sides. It is possible to close parts of the crib with a felt protection board. This is handy for babies that tend to lie against the sides. Normal crib bedsheets can be used.

colour: mint green cot with light grey felt

material: coated steel and FSC Birch wood

delivered with:
mattres (45 x 80 cm) with rounded corners
100% felt cover/protection board for sides of bed
Baby mobile holder