Loading..

Product was successfully added to your shopping cart.

5

Product was successfully added to your comparison list.

Benjamin Bright

€ 79,00
Benjamin Bright, love at first sight.

* Verplicht veld

€ 79,00

Details

Hallo! Wat fijn dat je ook naar mij komt kijken. Want als jongste telg van de familie wordt ik vaak over het hoofd gezien. Ik heb ook van die korte beentjes nog, ik ben maar 18 cm groot. Ik kan daarom ook nog niet zo veel van die geweldige dingen doen die de rest van mijn familie allemaal kan. Maar dat maak ik ruimschoots goed door simpelweg ontzettend schattig te zijn. En ik heb ook best wel humor. Ze plagen me er wel eens mee, mijn familie, dat ik nog niet zo veel kan en durf. Ze zeggen dan dat ik een watje ben. En weet je wat ik daar dan op antwoord? Dan zeg ik ‘ha, dat heb je mis! Ik ben geen watje. Ik ben een pluisje! Ik moet nog een watje worden. Dan liggen ze helemaal in een deuk. Dan komen ze niet meer bij. En dan voel ik mezelf ineens toch even een beetje groeien. Niet in lengte maar wel in aanzien. Dat doet me best wel goed. En verder ben ik dus gewoon heel erg schattig, had ik dat al gezegd? Vast wel want ik praat heel graag, en ook veel te veel. O ja, en mijn naam is Benjamin…. Benjamin Bright. Ook wel Benjamin Bubbel Babbel Bright genoemd, dat je dat maar even weet. Zo is dat dus met mij. En o ja, wat ik ook nog even kwijt wil, ik draag ontzettend graag een zonnebril. Want dat is echt wel heel erg cool! En het is iets wat ik ook al best wel heel goed kan. En daar ben ik dus hartstikke trots op! En jij? .

Ik wordt standaard geleverd met een zwart gevlochten stofsnoer en een zwarte designstekker. Mijn hoofd is een dimbare kogel LED lamp met recht filament van 4 watt.

Ik wordt standaard geleverd met een zwart gevlochten stofsnoer en een zwarte designstekker. Mijn hoofd is een kogel LED lamp met recht filament van 2 watt. En ik ben dus niet te dimmen. Maar dat had je al wel in de gaten he?

Zie je mij toch liever anders? je kunt mij samenstellen naar wens. Kijk maar even bij de extra informatie.

Extra informatie

Algemene informatie
* Ik ben 18 cm groot
* Mijn armen en benen zijn een beetje buigbaar.
* Mijn snoer is flexibel. Wikkel het om mijn lijf, m'n arm of been, of maak er leuke vormen mee.
* Mijn zuignapjes blijven heel goed zitten. Ze plakken mbv een beetje vloeibare zeep op elk glad niet-poreus horizontaal of verticaal oppervlak. Maak daar creatief gebruik van! Plank, vensterbank, cd hoesje, vaas, spiegel of raam. Er is van alles mogelijk met mij!

Kleur gevlochten snoer
* zwart (standaard)
* helder rood – helder oranje – helder geel – naturel

Lengte van het snoer
* 1 meter (standaard)
* 1.50 – 2.00 meter

Lichtbron
* LED kogel met recht filament – 4 watt – dimbaar – levensduur 20 jaar (standaard)
* LED kogel met recht filament – 3,5 watt – dimmen zonder dimmer! (werkt alleen i.c.m. een snoerschakelaar)
* LED kaars met recht filament – 3,5 watt – dimbaar – levensduur 20 jaar
* LED kaars met spiraal filament – 2 watt – niet dimbaar – levensduur 15 jaar

De lichtbron is om veiligheidsredenen vastgezet. Als deze zijn levenseinde heeft bereikt kun je hem uiteraard wel verwisselen. In de meegeleverde gebruiksaanwijzing staat hoe dat moet.

De lichtbron is om veiligheidsredenen vastgezet. Als deze zijn levenseinde heeft bereikt kun je hem uiteraard wel verwisselen. In de meegeleverde gebruiksaanwijzing staat hoe dat moet.

Extra opties
* snoerschakelaar + 1 meter extra snoer.

Aankleding
* zwarte zonnebril, geschikt voor de LED kogellamp
* muts en sjaal in de kleur rood, geschikt voor LED kogellamp

Garantietermijn
* Er zit 2 jaar garantie op Benjamin Brigh. De LED lichtbron is daar bij inbegrepen.