Loading..

Product was successfully added to your shopping cart.

5

Product was successfully added to your comparison list.

prev-next
Vorige

Tropische Ananas lamp van hout en kurk

Vorige

3D PUZZEL: OTTO

Mr. Bright Fun for Two

€ 110,00
Mr. Bright Fun for Two kan omhoog en omlaag klimmen langs een snoer dat lijkt op echt klimtouw. De kracht van eenvoud en een leuke eyecatcher die in het echt nog leuker is dan op de site! Geinig ontwerp, veelzijdig en speels.

* Verplicht veld

€ 110,00

Details

Mr. Bright Fun for Two kan omhoog en omlaag klimmen langs een snoer dat lijkt op echt klimtouw. En hij kan zijn armen en benen buigen in iedere gewenste stand. Zodat je hem steeds wisselende houdingen kunt geven, al naar gelang je bui. Mr.Bright prikkelt de fantasie en nodigt je uit om creatief met hem om te gaan! In welke houding zie jij hem vandaag het liefst? En morgen…?

Van plafond tot voetjes gemeten is Fun for Two 75 cm. lang. De meeste mensen kunnen daar onderdoor lopen. Stoot je er toch nog je hoofd tegen? Plaats Mr.Bright dan simpelweg wat hoger in zijn klimtrouwsnoer.

Om jouw Fun for Two naar eigen wens samen te stellen kun je verschillende elementen zelf uitkiezen. Er is een ruime keus in kleuren, lengtes, looks and feels. Staat jouw voorkeur er net niet bij? Neem contact op via het formulier. En vraag naar de mogelijkheden.

EXTRA INFORMATIE

De Standaard uitvoering van Fun for Two heeft een lengte van 75 cm. Met naturel gekleurd gevlochten stofsnoer (het snoer dat lijkt op echt klimtouw.). Een kegelvormig zwart plafondkapje en een halogeenlamp naar keuze.

Maatwerk is natuurlijk ook mogelijk. Stel je lamp helemaal naar eigen wens samen. Er is ruime keuze uit diverse lichtbronnen, snoerlengtes en snoerkleuren.

* Gevlochten stofsnoer in de kleuren zwart – zilver – rood – oranje – geel – en naturel. Andere kleuren op aanvraag mogelijk. Liever een glad stofsnoer in plaats van gevlochten? Ook dat kan, vraag er naar.

* Lamp-lengtes van 1.00 meter tot waar uw wens reikt.

* Keuze uit vier lichtbronnen:

- Halogeen 28 watt x2
- Halogeen 42 watt x2
- Halogeen 70 watt x2
- LED recht filament x2 (+ €30)
- LED spiraal filament x2 (+ €40)