Loading..

Product was successfully added to your shopping cart.

5

Product was successfully added to your comparison list.

prev-next
Vorige

Arty-shock 'Above the clouds' glossy

Vorige

Benjamin Bright

Mr.Bright One on a Rope

€ 79,00
Mr.Bright One on a Rope kan omhoog en omlaag klimmen langs een snoer dat lijkt op echt klimtouw. De kracht van eenvoud en een leuke eyecatcher die in het echt nog leuker is dan op de site!

* Verplicht veld

€ 79,00

Details

Hoi! Wat leuk dat je naar me kijkt! Ik ben er eentje uit de Bright familie, Mr.Bright One on a Rope. Het liefst ben ik de hele dag in touw met mijn klimtouw, ik ben de kampioen! Klimmen is mijn lust en mijn leven. Ik ben er voor gemaakt.
In de standaard uitvoering ben ik een plafondlamp. Mijn hoofd is een LED van 2 watt en mijn snoer is net echt klimtouw. Zie je me liever als wandbeklimmer? Met een dimbaar hoofd, of een ander kleur snoer? Bekijk hieronder de mogelijkheden, en stel jouw Mr.Bright precies op maat samen.

Extra informatie
Algemene informatie
* Mijn armen en benen zijn flexibel en buigbaar.
* Mijn handen hebben een opening aan de zijkant. Daarmee bepaal je zelf hoe ik er bij hang. Zonder handen ondersteboven? Met 1 of met 2 handen aan het snoer? Alles kan, en jij bepaalt.
* Mijn snoer is flexibel. Ook daar kun je leuke dingen mee doen. Leg er bijvoorbeeld een knoop in, of wikkel het om mijn arm of been.
* Ik kan als plafondlamp en als muurlamp gebruikt worden.