Loading..

Product was successfully added to your shopping cart.

5

Product was successfully added to your comparison list.

prev-next
Vorige

Baby mobiel

Vorige

NAAMLAMP

Mr. Bright Square De-light

€ 225,00
Mr. Bright heeft een nieuwe hobby gevonden; square dancing luchtacrobatiek! Ze gaan er samen helemaal in op zoals je ziet. En zeg nou zelf, het gaat hen ook fantastisch goed af.
Een vierkante kroonluchter, weer eens wat anders!

* Verplicht veld

€ 225,00

Details

Mr. Bright heeft een nieuwe hobby gevonden; square dancing luchtacrobatiek! Ze gaan er samen helemaal in op zoals je ziet. En zeg nou zelf, het gaat hen ook fantastisch goed af. Zo licht, zo lenig …. ik wil maar zeggen …. dergelijke elegantie zie je toch niet vaak !

Dit ontwerp biedt minder mogelijkheden om de Mr.Brights verschillende houdingen te geven. Maar ach, dit feestje is eigenlijk ook te leuk om op te breken.

EXTRA INFORMATIE

Een vierkante kroonluchter, weer eens wat anders! Het vierkant dat de Mr.Bright’s met elkaar vormen is 20 x 20 cm.

In de Standaard uitvoering van de Square Delight heeft de lamp een lengte van 75 cm. Met naturel gekleurd gevlochten stofsnoer (het snoer dat lijkt op echt klimtouw.). Een rond zwart plafondkapje. En vier halogeenlampen naar keuze.

Maatwerk is ook mogelijk. Stel je lamp helemaal naar eigen wens samen. Er is een ruime keuze uit diverse lichtbronnen, snoerlengtes en snoerkleuren.

* Gevlochten stofsnoer in de kleuren zwart – zilver – rood – oranje – geel – en naturel. Combinaties van deze kleuren, of juist heel andere kleuren, op aanvraag mogelijk. Liever een glad stofsnoer in plaats van gevlochten? Ook dat behoort tot de mogelijkheden.

* Lamp-lengtes van 1.00 meter tot waar uw wens reikt.

* Keuze uit vier lichtbronnen:

- Halogeen 28 watt x4
- Halogeen 42 watt x4
- Halogeen 70 watt x4
- LED recht filament x4 (+ €60)
- LED spiraal filament x4 (+ €80)