Loading..

Product was successfully added to your shopping cart.

5

Product was successfully added to your comparison list.

prev-next
Vorige

Baby mobiel

Vorige

Sweet Dreams

NAAMPUZZEL

€ 22,00
Met de NAAMPUZZEL geeft u de kleine een zeer persoonlijk cadeau! Elke letter bestaat uit meerdere stukjes, wat een leuke uitdaging biedt voor het inzicht en motoriek van de jonge peuter. U bepaalt zelf welke naam en welke kleurencombinatie.

* Verplicht veld

€ 22,00

Details

Met de NAAMPUZZEL geeft u de kleine een zeer persoonlijk cadeau! Elke letter bestaat uit meerdere stukjes, wat een leuke uitdaging biedt voor het inzicht en motoriek van de jonge peuter. U bepaalt zelf welke naam en welke kleurencombinatie de puzzel zullen vormen. Daarnaast kunt u kiezen uit 4 prachtige kleurencombinaties, geïnspireerd op de 4 jaargetijden (zie foto met overzicht). Het ideale cadeau voor de peuter! Deze puzzel is vervaardigd met onze lasersnijder: de puzzelstukjes zijn gesneden uit plexiglas en het frame uit berken multiplex. De lasersnijder zorgt voor een unieke zwarte snijlijn, wat een bijzonder afwerking van de randen geeft.

Ondanks dat de NAAMPUZZEL voor een peuter > 1,5 jaar al een leuke uitdaging vormt, dienen wij toch te adviseren dat het pas vanaf een leeftijd van 3 jaar gebruikt zou moeten worden. Dit vanwege de kleine puzzelstukjes die ingeslikt kunnen worden.

De naam en kleurencombinatie kunnen na bestelling worden doorgegeven via de button 'Contact met shophouder'.