Loading..

Product was successfully added to your shopping cart.

5

Product was successfully added to your comparison list.

Bottle kandelaar Bordeaux - Lucas & Lucas

€ 35,00
Het ontwerp duo Lucas & Lucas houden ervan om alledaagse dingen een twist te geven waardoor het een nieuwe functie krijgt. Deze design Bottle kandelaar Bordeaux is hiervan een perfect voorbeeld.

Details

Het ontwerp duo Lucas & Lucas houden ervan om alledaagse dingen een twist te geven waardoor het een nieuwe functie krijgt. Deze design Bottle kandelaar Bordeaux is hiervan een perfect voorbeeld.

Kenmerken Bottle kandelaar Bordeaux:

✓ kandelaar met deel van een Bordeaux fles als windlicht
✓ staat op een stevige RVS basis
✓ inclusief waxinelichtje
✓ gemaakt van een wijnfles die ooit gevuld was met Bordeaux
✓ bovenkant hals en rand beneden zijn fraai gematteerd
✓ duurzaam gerecycled product met een nieuwe functie
✓ perfect cadeau voor wijnliefhebbers
✓ maar ook voor iedereen die van gezelligheid houdt
✓ tevens verkrijgbaar in Bourgogne en Rosé
✓ een ontwerp van het Nederlandse Lucas & Lucas
✓ Materiaal: fles van glas, kandelaar van geborsteld edelstaal
✓ Kleuren: fles groen, kandelaar zilverkleurig


Bottle kandelaar Bordeaux is een design kandelaar waarin een deel van een Bordeaux fles gebruikt wordt als windlicht. Het idee is eenvoudig maar het resultaat verrassend mooi. Van een groene wijnfles, die ooit gevuld was met heerlijke Bordeaux, is de onderkant verwijderd en zijn de scherpe randjes weggeslepen. De overgebleven bovenkant met ranke hals staat op een stevige RSV voet. Zet daarin een waxinelichtje. Om het direct gezellig te maken is dit bij de levering inbegrepen. Overigens is het bovenste deel van de hals als ook het onderste randje subtiel gematteerd. Deze Bottle kandelaar is een perfect cadeau voor wijnliefhebbers. Maar zeker ook voor iedereen die van gezelligheid houdt

De design kandelaar is er in nog 2 andere uitvoeringen te weten : Bourgogne H 23 cm en Rosé H 18 cm. De Bottle kandelaar Bordeaux is met zijn 15 cm de laagste van de serie. De doorsnede is 7,5 cm.

Tip: Het is mooi om een groepje bij elkaar te zetten. Combineer bijvoorbeeld alle drie de modellen in een set. Ze matchen perfect vanwege de drie verschillende hoogtes en tinten. Wil je ze gebruiken om een tafel te dekken? Hou het dan rustig en verdeel twee of drie dezelfde Bottle kandelaars over de tafel.
Extra informatie over ontwerp & maakproces

Het Nederlandse design duo Lucas & Lucas bestaat uit het echtpaar Marijke & Sander Lucas. Ze laten zich inspireren door objecten uit het dagelijkse leven. Door deze aan te passen, er iets aan toe te voegen en te combineren creëren ze nieuwe woonaccessoires en interieurobjecten. Alles met een heerlijke onconventionele inslag én met een bijzonder oog voor detail. Hun bureau is gevestigd in het Brabantse Tilburg.

Marijke & Sander houden van duurzaam. Ze laten zich vaak inspireren door kringloopvondsten. Voor dit project kozen ze gebruikte wijnflessen. Door er een twist aan te geven ontstond een tijdloos design object. Op deze manier krijgen flessen een mooi tweede leven. Dit is recyclen in optima forma.
Lucas & Lucas zetten de designs zelf in elkaar en voorzien ze van een persoonlijke touch. Daardoor mogen ze claimen dat hun collectie in Nederland gemaakt is.