Loading..

Product was successfully added to your shopping cart.

5

Product was successfully added to your comparison list.

Trobla Walnut– Akoestische Smartphone versterker

€ 79,95
Ontdek de Trobla Walnut: de elegante houten versterker, ontworpen om het geluid van je smartphone te optimaliseren. Gemaakt van duurzaam hout, de Trobla werkt zonder batterijen.

* Verplicht veld

€ 79,95

Details

De Trobla is de houten versterker voor smartphones. Uniek door zijn elegante design en oorstrelende audio. Deze akoestische versterker is zo ontworpen dat het geluid uit je smartphone perfect tot zijn recht komt. Welke smartphone je ook hebt. Waar je ook bent. Gebruik jouw Trobla om elke dag te genieten van je favoriete muziek, te skypen, te facetimen of als wekker. Geheel werkzaam zonder batterijen.

Smaken verschillen. Daarom onze Trobla’s ook. Kies zelf welke Trobla het beste bij jou én je interieur past. Hou je van een wat meer klassieke, warme uitstraling? Dan is de donkere walnut uitvoering de juiste keuze. Ga je liever voor een frisser, modern ontwerp? Speciaal daarvoor is de Trobla ook verkrijgbaar in het wat lichtere maplehout.

Wist je trouwens dat alle Trobla’s met de hand gemaakt worden in ons atelier in Slovenië, en we alleen gebruik maken van gecertificeerd hout? De Trobla staat dus voor duurzaam en stijlvol genieten van de warmste klanken!