Loading..

Product was successfully added to your shopping cart.

5

Product was successfully added to your comparison list.

Cuckoo klok Tree - HaoShi

€ 250,00
Een ouderwets concept in een modern jasje, dat is deze design koekoeksklok. Elk uur zingen de 2 vogeltjes elkaar toe met vrolijk gekwetter. En we hebben ze goed opgevoed want alleen overdag hoor je ze. Gedurende de nacht zijn ze muisstil.

Details

Een ouderwets concept in een modern jasje, dat is deze design koekoeksklok. Elk uur zingen de 2 vogeltjes elkaar toe met vrolijk gekwetter. En we hebben ze goed opgevoed want alleen overdag hoor je ze. Gedurende de nacht zijn ze muisstil.

Een ander groot onderscheid is het geluid. Elk uur wanneer de koekoek uit de boom komt, hoor je gezellig en rustgevend vogelgekwetter en dus niet een luide koekoek. Heel fijn is dat je ’s nachts niet wakker hoeft te liggen van het geluid. Stel heel eenvoudig op de achterzijde de tijd in waarop de koekoek mag zingen, bijvoorbeeld van 6 uur ’s ochtends tot 10 uur ’s avonds. De klok verzetten doe je met de minutenwijzer. De wijzers van de klok zijn zwart.

Kenmerken Cuckoo klok Tree:

✓ moderne koekoeksklok in de vorm van een boomstronk
✓ elk uur komt de koekoek even naar buiten kijken
✓ je hoort dan vrolijk gekwetter en dus geen koekoek
✓ op de wand hangt nog een extra vogeltje ter decoratie
✓ tijd waarop de koekoek stil moet zijn is instelbaar
✓ subtiele witte klok die toch de aandacht trekt
✓ ook met een huisje leverbaar
✓ op ambachtelijke wijze gemaakt van resin

Het losse vogeltje plak je eenvoudig op een gladde wand. In de klok gaan 3 UM2 batterijen. Ter informatie: Zinkkool batterijen gaan langer mee dan Alkaline batterijen. Schoonmaken met een droge doek of stofwisser.

Materiaal & kleur
vogels en huisje kunsthars wit
wijzers metaal zwart

Formaat:
boomstronk 11,3 x 20 x H32 cm
vogel 6 x 6,5 x H7 cm

HaoShi maakt de klok en de vogels van deze moderne koekoeksklok Cuckoo klok Tree op ambachtelijke wijze van kunsthars. Ze gieten dit materiaal als vloeibare substantie in een mal. Na het droogproces snijdt een zeer ervaren medewerker elk detail heel nauwkeurig met de hand uit. Alleen iemand die het vak verstaat en heel veel jaren ervaring heeft in het maken van mallen, gieten en uitsnijden kan objecten maken zoals we die in de HaoShi collectie zien. Omdat er zoveel handwerk aan zit, kan de collectie alleen kleinschalig worden geproduceerd.