Loading..

Product was successfully added to your shopping cart.

5

Product was successfully added to your comparison list.

  Modi betonnen onderzetters groen

€ 46,00
Modi is een unieke set van vier stijlvolle grijze betonnen onderzetters, met een knipoog naar de jaren '20 en '30

Details

Modi is een unieke set van vier stijlvolle groene betonnen onderzetters gemaakt van vezelversterkt beton met een knipoog naar de jaren ’20 en ’30 van de vorige eeuw. Met zijn diamantvorm is hij op allerlei manieren op tafel te combineren. Individueel onder glazen of gezamenlijk onder een pan of schaal.

Met zijn moderne betonnen uitstraling in Art Deco stijl die op vele manieren te combineren is, is Modi een waardevolle en bijzondere aanvulling op je tafel.

Doordat Modi gemaakt is van vezelversterkt beton, kan hij tegen een stootje. Daarnaast is hij voorzien van een nano coating waardoor hij water- en vuilafstotend is.
•Aantal: 1 set Modi van 4 betonnen onderzetters
•Afmetingen: 12 x 12 x 1cm
•Gewicht: 125 gr. per onderzetter

Let op: omdat Modi handgemaakt is van natuurlijke materialen, kunnen er zich kleine kleurverschillen en luchtbellen voordoen.

Betreft de levertijd: We hebben altijd een kleine hoeveelheid van onze producten op voorraad. Omdat echter alles handgemaakt is en beton tijd nodig heeft om uit te harden, kan het mogelijk zijn dat we een lead time van zeven werkdagen in moeten calculeren voor verzenden. Na maximaal zeven dagen, kan je order verzonden worden.